Příprava filtrované kávy může vypadat jako alchymie. Je to ovšem ideální způsob, jak se doma odměnit chuťově vyváženou kávou. Pro přípravu kávy pomocí všech alternativních metod jako je dripper V60, Aeropress, Frenchpress nebo třeba Chemex, jsou vhodné naše světleji pražené kávy na filtr.
Nová destinace, nová káva. Poprvé se v naší pražírně objevuje káva z Jávy v Indonésii a je opravdovou tropickou bombou plnou šťavnatého ovoce a sladkých tónů želé bonbonů. Nechte se unést touto voňavou exotikou do dalekých krajin.
Nová káva z Guatemaly, zpracovaná metodou anaerobní fermentace, je jako vzpomínka na babičin hruškový kompot a z cest přivezené lázeňské oplatky. Ochutnejte sladkost, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Jedinečná kávu z Guatemaly, fermentovaná s kvasinkami používanými při výrobě šampaňského. Připravte se na osvěžující tóny vína, šampaňského a sladkých blum – tohle je prostě zážitek, který vás překvapí.
Naše nová promytá Etiopie je návratem ke kořenům – chuť plná čajových a květových tónů s medově sladkým dozvukem. Tuhle poctivou klasiku si prostě zamilujete.
Nejnovější kávou v nabídce, která k nám ve spolupráci s brněnskými The Roses doslova přiletěla z Etiopie, je naturálně zpracovaná káva odrůdy heirloom. Těšit se můžete na sladké lesní jahody a květinové tóny růže.
Představujeme vám naši nejnovější kávu, která je výsledkem 72h dlohého procesu karbonické macerace. V chuti objevíte jemné tóny vanilky a datlí, které jsou dokonale doplněny nádechem koňaku. Tento microlot je tak výjimečný zážitek pro všechny milovníky kávy, kteří hledají něco neobyčejného.
Honduraská káva z odrůdy Parainema, která byla zpracována metodou anaerobní fermentace. Tato jedinečná káva zaujme osvěžujícími tóny pomela, které se skvěle doplní se sladkostí mléčné čokolády.