Filtrovaná káva

Příprava filtrované kávy může vypadat jako alchymie. Je to ovšem ideální způsob, jak se doma odměnit chuťově vyváženou kávou. Pro přípravu kávy pomocí všech alternativních metod jako je dripper V60, Aeropress, Frenchpress nebo třeba Chemex, jsou vhodné naše světleji pražené kávy na filtr. 

  • Novinka

pomeranče v čokoládě, šípky

Farma: La Ilusion, Rodrigo Albir Vilchez
Zpracování: promyté

  • Novinka

ananas, griotka

Zpracovatelská stanice: Don Eli
Zpracování: anaerobní / naturální

bílé víno, blumy

Farma: La Senda, Arnoldo Peréz Mendelez
Zpracování: fermentace s kvasinkami šampaňského

lipový květ, med

Farma: Matias Belekew
Zpracování: promyté

pomelo, mléčná čokoláda

Farma: El Paraiso
Zpracování: anaerobní / naturální

Knižní kávový bestseller od naší skvělé kamarádky Petry Střelecké. Čeká vás 248 stran skvělého čtení, recepty na přípravu filtrované kávy a pečení Industra.Coffee dezertů.

Doprava zdarma:
0 Kč
999 Kč