Pedro Garcia Diaz vlastní 2 hektary půdy ve vesnici San Francisco v okrese San Jose del Alto. Pedro spolu se svou rodinou na farmě pěstuje převážně odrůdy Bourbon a Pache. San Jose del Alto je oblast s velkým potenciálem pro pěstování kvalitní kávy. Některé kávy z této oblasti mají velmi specifický chuťový profil. Káva z této oblasti se zpravidla vyznačuje svou ovocitostí a lahodnou chutí. Jedinou nevýhodou této oblasti je její izolace a to hlavně díky špatné kvalitě silnic a velkou vzdáleností od většího města Jean. Díky tomu zde farmáři obdrželi málo dotací a kvůli nedostatku financí nemají farmáři tendenci se sdružovat a kávu zpracovávat společně.
Kávy z Peru se obecně vyznačují pro svou ovocitost a plnou chuť, vyjímku netvoří ani káva z produkce pana Diaze. Ostružiny a jemná mléčná čokoláda vám už při prvním ranním šálku kávy zařídí lepší den.