
Před Pikolou za Pikolou s Františkem Skopcem
Po hrozně dlouhé době jsem měl konečně prostor na další díl našeho Pikola podcastu. V dopoledních hodinách jsme se v Cafe Savoy potkali s Františkem Skopcem. Františka znám ze Šumperka, kde chodil na gympl a v té době nás spojovala láska ke skateboardingu. Po dlouhé pauze jsme se vlastně potkali až teď a Franta mi prozradil něco o své pozici šéfkuchaře. Probrali jsme jeho začátky vaření, nastavování systémů i to, jak v Cafe Savoy fungují. Myslím, že je to zajímavý rozhovor, který jsme nahrávali ve vinném baru v jejich sklepního prostorách. Po rozhovoru mě Franta vzal na malou procházku Prahou do nejnovějšího přírůstku rodiny Ambiente. Jde o školící prostor nazvaný UM, kde mají zaměstnanci Ambiente prostor na školení, trénink dovedností a společná setkávání. Jde o moc hezký počin, o kterém určitě ještě uslyšíme. Rozhovor s Frantou si můžete užít na těchto platformách: