Příprava filtrované kávy může vypadat jako alchymie. Je to ovšem ideální způsob, jak se doma odměnit chuťově vyváženou kávou. Pro přípravu kávy pomocí všech alternativních metod jako je dripper V60, Aeropress, Frenchpress nebo třeba Chemex, jsou vhodné naše světleji pražené kávy na filtr.
Naturálně zpracovaná Etiopie s chuťovým profilem ostružin a jahod z pěstitelské stanice Goro, která ve vysokých nadmořských výškách pěstuje kávu již po několik generací.
Oblíbený anaerobně zpracovaný El Salvador z farmy San Carlos Dos je zpět. Můžete se těšit na skvělou chuť čokoládových pralinek, tentokrát doplněnou lesní ovocem.
Lehká a svěží promytá Rwanda z chuťovým profilem zralých jablek a čajových tónů Rooibos ze zpracovatelské stanice Gitega Hills.
Další unikátní a naprosto skvělá limitka z farmy Los Nogales farmáře a našeho dobrého přítele Oscara Hernandéze. V kávě, která prošla hned dvojitou fermentací se můžete těšit na sladké a svěží tóny pomerančů a manga. Ochutnejte již nyní naši soutěžní kávu, se kterou bude bojovat naše Terezka o letošní titul Barista roku.
Naturálně zpracovaná káva z farmy Kabira G2 farmáře Mustefa Abakena. Káva ve které se skloubí typická chuť černého čaje a ovocnost čerstvých brusinek.