Věříme, že moderní espresso vypadá i chutná trochu jinak, než jste možná byli zvyklí. Ano je ovocné! Ovocné ovšem nemusí znamenat jen kyselé. V Pikole pražíme kávu tak, aby jeho chuť byla vyvážená. V šálku tak můžete najít balanc mezi intenzivní hutnou chutí s trochou sladkosti, hořkosti i kyselosti.
Naturálně zpracovaná káva z farmy Kabira G2 farmáře Mustefa Abakena. Káva ve které se skloubí typická chuť černého čaje a ovocnost čerstvých brusinek.
Bezkofeinová novinka z kolumbijské farmy našeho přítele a skvělého farmáře Oscara Hernandeze. Unikátně zpracovaná káva, která vám přinese svěžest tropického ovoce a sladkost máslových sušenek. To vše ale naprosto bez kofeinu.
Sladká a chuťově vyrovnaná káva s tóny mléčné čokolády, ořechů a karamelu. To je naše nová Brazílie - káva z farmy Fazenda Floresta, která se nachází na jihu státu Minas Gerais, v regionu Mantiqueira
Naturálně zpracovaná Etiopie s chuťovým profilem ostružin a jahod z pěstitelské stanice Goro, která ve vysokých nadmořských výškách pěstuje kávu již po několik generací.
Oblíbený anaerobně zpracovaný El Salvador z farmy San Carlos Dos je zpět. Můžete se těšit na skvělou chuť čokoládových pralinek, tentokrát doplněnou lesní ovocem.
Další unikátní a naprosto skvělá limitka z farmy Los Nogales farmáře a našeho dobrého přítele Oscara Hernandéze. V kávě, která prošla hned dvojitou fermentací se můžete těšit na sladké a svěží tóny pomerančů a manga. Ochutnejte již nyní naši soutěžní kávu, se kterou bude bojovat naše Terezka o letošní titul Barista roku.
Lehká a svěží promytá Rwanda z chuťovým profilem zralých jablek a čajových tónů Rooibos ze zpracovatelské stanice Gitega Hills.
Blend výběrových káv JÍZDA vás vezme na cestu přes tři různé země. Vybalancovaná, lehká, s charakteristickým profilem, který si každý zapamatuje a rád se pro něj vrátí. Směs tvořená z nejčerstvějších sklizní s dohledatelným původem zrna.