Věříme, že moderní espresso vypadá i chutná trochu jinak, než jste možná byli zvyklí. Ano je ovocné! Ovocné ovšem nemusí znamenat jen kyselé. V Pikole pražíme kávu tak, aby jeho chuť byla vyvážená. V šálku tak můžete najít balanc mezi intenzivní hutnou chutí s trochou sladkosti, hořkosti i kyselosti.
Další unikátní a naprosto skvělá limitka z farmy Los Nogales farmáře a našeho dobrého přítele Oscara Hernandéze. V kávě, která prošla hned dvojitou fermentací se můžete těšit na sladké a svěží tóny pomerančů a manga. Ochutnejte již nyní naši soutěžní kávu, se kterou bude bojovat naše Terezka o letošní titul Barista roku.
Naturálně zpracovaná Etiopie s chuťovým profilem ostružin a jahod z pěstitelské stanice Goro, která ve vysokých nadmořských výškách pěstuje kávu již po několik generací.
Káva z produkce farmářky Any Lucie Urbano, kterou jsme měli tu možnost navštívit osobně a hned jsme si její přístup ke kávě zamilovali. Nyní tak můžete díky direct tradu opět ochutntat promytě zpracovaný lot plný chutí švestek, skořice a muškátového oříšku.
Sladká a chuťově vyrovnaná káva s tóny mléčné čokolády, ořechů a karamelu. To je naše nová Brazílie - káva z farmy Fazenda Floresta, která se nachází na jihu státu Minas Gerais, v regionu Mantiqueira
Oblíbený anaerobně zpracovaný El Salvador z farmy San Carlos Dos je zpět. Můžete se těšit na skvělou chuť čokoládových pralinek, tentokrát doplněnou lesní ovocem.
Lehká a svěží promytá Rwanda z chuťovým profilem zralých jablek a čajových tónů Rooibos ze zpracovatelské stanice Gitega Hills.
Všichni milují Pauzu! Naše směs káv ideální pro domácí použítí díky své konzistentnosti při použití na pákových i automatických kávovarech. Základem směsi je káva z Brazílie, která vyniká čokoládové-oříškovými tóny, skvěle ji doplňuje káva z Nikaraguy, která naší Pauze dodává sladkou ovocnost.