Peru - El Corazon - espresso

Farma Efrain Carhuallocllo Salvador, El Corazon
Oblast Chirinos, San Ignacio, Cajamarca
Nadmořská výška 1650-1900 m.n.m.
Odrůda Caturra
Zpracování promyté
Chuť bílé hrozny, karamel
Pražení espresso

Vyberte balení:

350 Kč
vč. DPH

Farma El Corazon se nachází v oblasti Chirinos v regionu San Ignacio. Farmu vlastní Efrain Carhuallocllo Salvador, jeden z nejvíce inovativních producentů v celém Peru. Jeho zpracovatelská stanice a farma vyniká extrémní péčí a přesností. Efrain soutěžil v prvním ročníku soutěže Cup of Excellence v Peru a obsadil 2. místo. Před touto soutěží Efrain vyhrál řadu lokálních i národních soutěží a je pravděpodobně nejvíce oceněným producentem v Peru.

 

Čerstvě sklizené třešně odpočívají na zpracovatelské stanici 18 hodin (ve stínu při nižších teplotách). Třešně se následně zbavují nečistot a dužiny. Dále pak fermentují v nádrži po dobu minimálně 24 hodin a následně promyjí čistou vodou. V závěru se v procesu sušení zajistí, aby káva byla sušena pomalu a rovnoměrně pro lepší zachování kvality. Sušení kávy obvykle trvá kolem 25 dní.

Máte dotaz na e-shop nebo pražírnu?
+420 705 718 732
info@kafepikola.cz

Zajímá Vás aktuální nabídka našich kaváren nebo si přejete vytvořit rezervaci?
Naše kavárny

Odměňte se každý měsíc pravidelnou zásilkou z naší pražírny.
Kávové předplatné

Doprava zdarma
od 1 000 Kč
Jdu nakupovat

Nastavení ukládaní cookies

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k umožnění funkcionalit sociálních sítí a k analýze provozu webových stránek. Informace o provozu a užívání webových stránek Vámi jsou sdíleny s našimi sociálními sítěmi, reklamními a analytickými partnery, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které o Vás sesbírali při užívání jejich služeb.

Povolit vše
Vlastní

Vlastní nastavení cookies