• 12. 4. 2024
  • Podcasty

Před Pikolou za Pikolou s Filipem Teplým

Je lepší čokoláda nebo víno? Nebo kafe?
Na mé záludné otázky tentokrát odpovídal Filip Teplý. Zakladatel bean to bar čokoládovny Ajala. Filip byl náš vůbec první dodavatel, když jsme téměř 10 let zpátky otevírali Pikolu. Čokoládu jsme tenkrát měli vybranou dřív než kafe, protože se nám moc líbili jejich dnes už ikonické obaly a nikdy předtím jsme podobnou čokoládu neochutnali. Láska na první ochutnání! A to se přiznám, že jsem na rozdíl od Nikol nikdy fanda čokolády nebyl.
S Filipem jsme samozřejmě zabrouzdali do historie a zároveň probrali paralely mezi výběrovou kávoukvalitní čokoládou. Myslím, že některé informace vás rozhodně překvapí. Bavíme se o byznysu jako takovém, začátcích, plánech do budoucna, ale i o víně, které by rád Filip pěstoval na důchod.
Musím říct, že z tohoto rozhovoru mám velkou radost a věřím, že se vám bude líbit. Jo a pozor na Filipův skvěle nakažlivý smích!
Prostě český Willy Wonka. 
 

Další články

Nastavení ukládaní cookies

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k umožnění funkcionalit sociálních sítí a k analýze provozu webových stránek. Informace o provozu a užívání webových stránek Vámi jsou sdíleny s našimi sociálními sítěmi, reklamními a analytickými partnery, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které o Vás sesbírali při užívání jejich služeb.

Povolit vše
Vlastní

Vlastní nastavení cookies