Učení, rozvoj, pohyb, ta nejlepší kvásková pizza, spousta tetování a hlasitý smích. Nejspíš vás napadnou stejná slova poté, co se seznámíte s rodilým šumperákem Matoušem Ferancem.
Je lepší čokoláda nebo víno? Nebo kafe? Na moje záludné otázky tentokrát odpovídal Filip Teplý. Zakladatel bean to bar čokoládovny Ajala.
V březnu 2024 proběhlo již každoroční klání těch nejlepších baristů z České republiky pod hlavičkou Speciality Coffee Association. Pikola zde konečně měla želízko v ohni a tím nebyl nikdo jiný než Tereza Horňáková. Tereza má na starost naši zlínskou pobočku a její preciznost v přípravě kávy zde můžete vidět téměř každý den.
V Pikole jsme vždy hledali způsoby, jak přinést našim zákazníkům nejen vynikající chuť, ale i hodnoty, které zastáváme. A právě s příchodem jara představujeme další krok v naší neustálé cestě za inovací – naše zbrusu nové obaly na kávu.
Na webu Pikola představujeme unikátní seriál, kde každý měsíc odhalíme příběh jednoho z našich hostů. Připojte se k nám v objevování zajímavých lidí, kteří sdílejí lásku ke kávě a k našim kavárnám. Pojďte s námi na cestu plnou fotek a příběhů, které vám ukážou, jaké to je být součástí naší kávové rodiny.
Nový díl podcastu je venku! Tentokrát si popovídáme s naším šumperským sousedem, kterého nejspíš všichni dobře znáte. Pozvání přijal náš dobrý kamarád @generalnivagus neboli Ondřej Bank.
V novém díle se podíváme nejen do Ostravy, ale také do Berlína a Amsterdamu! Dalším hostem našeho podcastového seriálu "Před Pikolou, za Pikolou" je Jonáš Moravec.
Vždy se říkalo, že Brno je město kaváren. Do letošního roku tam ovšem jedna chyběla. Ano, ta naše! S velkou radostí vám chceme představit naši nejnovější pobočku, kterou najdete v samém centru Brna, a to na adrese Jakubská 5.
Na webu Pikola představujeme unikátní seriál, kde každý měsíc odhalíme příběh jednoho z našich hostů. Připojte se k nám v objevování zajímavých lidí, kteří sdílejí lásku ke kávě a k našim kavárnám. Pojďte s námi na cestu plnou fotek a příběhů, které vám ukážou, jaké to je být součástí naší kávové rodiny.